radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Salut Coronavirus El CAP de Palafolls redueix temporalment el seu horari d’atenció

El CAP de Palafolls redueix temporalment el seu horari d’atenció

Coronavirus Salut

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 881 0

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva està prenent aquests dies diverses mesures per adaptar els serveis a la situació excepcional que ha portat el coronavirus.

Una de les últimes decisions anunciades ha estat la reducció d’horaris d’atenció dels centres d’atenció primària de Tossa i també de Palafolls. A partir de demà divendres, el centre palafollenc obrirà de 8 del matí a 3 de la tarda de dilluns a divendres.

La corporació sanitària argumenta la decisió emparant-se en la situació “d’excepcionalitat” que s’està vivint arran de la CoVid-19, i informa que és una reducció d’horaris de caràcter temporal.

Imma Morató, directora d’Atenció Primària de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

L’ens informa que, si no es tracta d’un cas urgent, abans de desplaçar-se al seu centre de salut els ciutadans han de trucar per telèfon. En cas de fer-ho fora de l’horari d’obertura dels centres –és a dir, més enllà de les 3 de la tarda-, se’ls atendrà des dels CAP’s de referència de cada àrea bàsica de salut. En el cas de Palafolls, aquesta àrea és el CAP de Malgrat de Mar.

Segons exposa la CSMS, la decisió s’ha pres amb la intenció “d’optimitzar en la mesura del possible” els equips assistencials de l’organització, i ha estat una mesura aprovada per part de la Regió Sanitària Girona i comunicada als alcaldes dels municipis corresponents per la direcció de la mateixa corporació sanitària.