radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Salut Coronavirus Els hospitals de Calella i Blanes es preparen pel pic del coronavirus

Els hospitals de Calella i Blanes es preparen pel pic del coronavirus

COMPARTEIX-HO
, / 1883 0

Les previsions apunten que aquesta setmana serà més complicada en nombre de contagis per coronavirus i els centres hospitalaris es comencen a preparar per un previsible augment de casos als centres sanitaris.

Als dos hospitals de referència de la zona, el de Calella i el de Blanes, s’ha preparat la zona de reanimació dels dos centres per destinar-hi, quan sigui necessari, els pacients que estiguin més greus per culpa de la pandèmia. A més s’ha anunciat que els professionals de l’equip d’anestèsia s’incorporaran a l’equip d’urgències per poder donar resposta al nombre de pacients crítics que puguin anar arribant en aquests propers dies.

Són algunes de les mesures que s’estan prenent per encarar la situació prevista i que en breu es donaran més detalls.