radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00-01:00
Home Salut Coronavirus Blanes coordina la cessió de material sanitari per l’hospital i els centres sanitaris del municipi

Blanes coordina la cessió de material sanitari per l’hospital i els centres sanitaris del municipi

COMPARTEIX-HO
, / 328 0

Foto: Ajuntament de Blanes

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, l’Hospital Comarcal de Blanes ha rebut aquest dijous un estoc de material de protecció sanitària bàsica que li ha subministrat l’Ajuntament a través del Departament de Protecció Civil.

El consistori s’encarrega de gestionar tot el material que va arribant per abastir el centre hospitalari, i que prové de diversos establiments i empreses, com clíniques dentals, farmàcies o clíniques veterinàries, entre altres, que el donen de forma gratuïta i solidària.

Segons explica l’Ajuntament de Blanes, l’operatiu per coordinar el material va activar-se després que, aquest dimecres, l’Hospital de Blanes alertés sobre la necessitat d’abastir-se de material sanitari.

El mateix centre sanitari s’ha compromès a posar-se en contacte amb altres centres públics de salut del municipi per ajudar-los amb l’abastiment, si és necessari. Es tracta de l’Hospital-Asil Sant Jaume i els dos CAP que té el municipi, a Mas Enlaire i a La Plantera.

Fins ara, la cessió més nombrosa que s’ha recollit prové de l’Institut S’Agulla, on s’imparteixen els estudis de Tècnic en Curs Auxiliars d’Infermeria, i on s’utilitza material necessari als centres sanitaris, com guants, mascaretes de diferents graus de protecció –amb vàlvula i sense-, ulleres per prevenir esquitxos, bates aïllants d’un sol ús, alcohol de 70º, peücs i gorros.