radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -17:00

i després

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dijous, 17:00-20:00
Home Salut Coronavirus L’Ajuntament decideix posposar el cobrament de diversos serveis municipals

L’Ajuntament decideix posposar el cobrament de diversos serveis municipals

COMPARTEIX-HO
, / 491 0

Davant de la crisi del coronavirus, el consistori palafollenc ha decidit emprendre diferents mesures per minimitzar les conseqüències econòmiques que tenen les mesures per fer-hi front.

D’una banda, des de l’Ajuntament de Palafolls s’ha decidit posposar el cobrament de rebuts del mes de març corresponents als serveis municipals del Respir, la Llar d’Infants i l’Escola Municipal de Música i Dansa. El cobrament es posposa mentre es perllongui l’estat d’alarma.

D’altra banda, el consistori ha realitzat un pagament urgent de més de 425.000 euros a proveïdors per tal de poder minimitzar l’impacte de la situació en l’àmbit econòmic. L’Ajuntament recorda que la majoria d’aquests proveïdors són autònoms, petites i mitjanes empreses.