radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Home Salut Coronavirus L’Ajuntament elabora un llistat de les persones en situació de vulnerabilitat

L’Ajuntament elabora un llistat de les persones en situació de vulnerabilitat

COMPARTEIX-HO
, / 510 0

Arran de l’expansió del coronavirus, les persones grans, dependents o en situació de vulnerabilitat són les que queden més desemparades davant de la lluita contra el CoVid-19 i a les quals cal donar una atenció més acurada.

Des de la setmana passada, l’Ajuntament de Palafolls treballa en l’elaboració d’una llista de persones que necessiten especial atenció, i ho fa a partir de dues relacions; d’una banda, una obtinguda des del padró municipal i, de l’altra, una que inclou els usuaris de serveis socials.

A partir d’aquí, el consistori està confeccionant una llista conjunta per donar resposta a les necessitats que tinguin els veïns i veïnes de Palafolls que puguin estar en situació de més vulnerabilitat.

Susanna Pla, 1a tinent d’Alcalde, ha explicat a RP que el que s’està fent és trucar a cadascuna dels veïns i veïnes incloses en aquest llistat, que inclou prop de 400 persones, per tal de conèixer el seu estat i les seves possibles demandes.

La llista, ara per ara, servirà per fer front a la propagació del coronavirus entre la població palafollenca, però el consistori assegura que servirà també de cara a afrontar eventuals situacions d’onades de calor o nevades. Alhora, l’Ajuntament vol que sigui un llistat viu i actualitzat.

Pla explica que l’Ajuntament ja feia temps que tenia la intenció de tenir identificades a les persones amb situació de vulnerabilitat, i ha aprofitat també per fer una crida a la ciutadania perquè comuniqui els casos que es puguin detectar de persones amb necessitat.

Les tasques per donar cobertura a les necessitats dels palafollencs i palafollenques en situació més vulnerable s’estan coordinant des de les àrees de Serveis Socials, Joventut i el mateix Ajuntament de Palafolls.