radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Cocodril Club
Albert Malla
Dissabte, 12:05 -13:00

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Home Salut Coronavirus Alguns establiments se solidaritzen amb la ciutadania i s’ofereixen a portar menjar als domicilis

Alguns establiments se solidaritzen amb la ciutadania i s’ofereixen a portar menjar als domicilis

COMPARTEIX-HO
, / 345 0

Durant els dies de confinament, alguns comerços de Palafolls han decidit emprendre iniciatives solidàries per tal d’ajudar a la gent que no pot moure’s de casa seva o que ho té difícil poder desplaçar-se per fer les seves compres.

És el cas, per exemple, de la cafeteria “Llepa’t els dits”, que ha decidit repartir als domicilis de les persones que més ho necessitin productes com poden ser pa, un entrepà o un cafè.

En parla Rosa Muñoz, responsable de l’establiment.

Per participar-hi, segons explica Muñoz, només cal posar-se en contacte trucant a la cafeteria “Llepa’t els dits”, en horari de matí si es vol rebre la comanda a la tarda o a la tarda, en aquest cas rebent la comanda l’endemà al matí.

La responsable explica que el preu de la comanda serà el mateix que té a l’establiment, sense cap cost afegit.

La iniciativa d’aquest establiment se suma a d’altres accions solidàries que s’han posat en marxa durant els darrers dies a Palafolls per fer front al coronavirus i ajudar a les persones que tenen més dependència, com per exemple la borsa de voluntariat impulsada des del local jove Can Batlle per dur la compra a les persones de més edat o per cuidar els fills de les famílies amb més problemes de conciliació laboral.