radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Assumptes Interns
Marc Ferri
Dimecres, 14:00 -15:00
Pre-OcupatsDimecres, 14:30 -15:00

i després

Ona MaresmeDimecres, 15:00-18:00
Inici » Palafolls es buida en el primer dia laboral de confinament

Palafolls es buida en el primer dia laboral de confinament

COMPARTEIX-HO
, / 685 0

Aquest dilluns és el primer dia laboral amb aplicació de l’Estat d’alarma i les restriccions s’ha notat ja de bon matí. Només les principals botigues d’aliments, forns de pa, pastisseries, supermercats i d’altres de serveis com òptiques o farmàcies han obert persiana al nostre poble.

La resta de comerç local ha tancat seguint les normes dictades pel govern català i espanyol per tal de reduir la possibilitat de contagi del coronavirus.

Bars, cafeteries i restaurants estan tancats ja des de dissabte i només algunes cafeteries, que tenen venda de pa, han obert avui però només per vendre pa o cafès per emportar.

Els comerços oberts es notava la prevenció amb l’organització de cues amb la distància mínima d’un metre per evitar contactes entre persones, que és el principal objectiu de les mesures adoptades pels governs de totes les administracions.

Justament, els supermercats han aplicat algunes normatives internes per evitar que alguns compradors acaparin amb diferents productes. Així el consum només deixarà comprar un màxim de 6 unitats de cada producte per garantir productes per a tothom i evitar que s’acabin alguns articles en qüestió d’hores.

També els parcs de la nostra vila estan precintats per evitar que juguin els infants.

Un panorama inèdit al poble un dilluns de març, amb poquíssima gent transitant pels carrers i sense la presència habitual de vehicles al centre de la nostra localitat arran de les limitacions de mobilitat decretades que a la pràctica suposen un confinament de la població amb la intenció d’evitar la propagació del virus.

L’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, ha assegurat aquest matí que no hi ha cap cas confirmat de persona infectada per coronavirus a Palafolls