radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Home Obres L’Ajuntament anuncia l’inici de l’última fase d’execució de les obres de Roig i Jalpí

L’Ajuntament anuncia l’inici de l’última fase d’execució de les obres de Roig i Jalpí

Obres

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 256 0

El consistori palafollenc ha informat avui sobre l’estat de les obres de reforma d’aquesta via, que van començar a principis del passat mes de desembre.

Després dels diferents imprevistos que ha estat retardant el desenvlupament dels treballs, com va ser el temporal Gloria del gener i les actuacions no previstes que han acabant apareixent, el consistori ha anunciat que ja s’ha entrat a la darrera fase d’execució de les obres.

Segons l’Ajuntament, està previst que avui dijous comencin els treballs per fer passar la instal·lació de la fibra òptica. De forma paral·lela, s’estan acabant els treballs per col·locar  peces d’acabat de les voreres, així com es procedirà a l’asfaltat del vial de circulació, un cop acabi la instal·lació de la fibra òptica. El consistori preveu que la setmana que ve es faci la connexió de l’enllumenat, que actualment funciona per via aèria.

Per tot plegat, l’Ajuntament de Palafolls manté la previsió d’acabament de les obres, com a molt tard, l’última setmana d’aquest mateix mes de març.

Les obres han hagut d’acabar incloent la substitució integral de la canalització de sanejament de residuals –el clavegueram general-, així com les connexions de la canalització d’aigües procedents de les cobertes dels habitatges a la nova xarxa de pluvials.