radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Home Comarcal Obertes les inscripcions per la Tordera TrailRace

Obertes les inscripcions per la Tordera TrailRace

Comarcal Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 378 0

Queden encara dos mesos per la celebració d’aquest esdeveniment, però ja fa diversos dies que té les inscripcions en línia obertes per participar-hi.

La Tordera TrailRace és una cursa de muntanya que transcorre pels entorns del Parc Natural del Montnegre i la serra de Miralles.

La cursa s’organitza des del Club Esportiu Tordera i és, a  diferència d’altres esdeveniments que impulsa el club, una competició exigent.

N’ha parlat Albert Prats, president del club torderenc, en declaracions al magazín Ona Maresme.

La Tordera TrailRace arriba enguany a la seva 3a edició, i enguany torna a oferir fins a 3 recorreguts –Express, Mitja o Marató-, que malgrat la seva diferència de distàncies tenen totes un desnivell remarcable.

La modalitat Express, la més curta, ofereix un recorregut de 12 quilòmetres amb 510 metres de desnivell; la Mitja arriba als 22 quilòmetres amb 1.000 metres de desnivell, i la considerada com a modalitat “reina”, la Marató, abasta fins a 43 quilòmetres de distància amb 2.400 metres de desnivell.

Per a participar a la Tordera TrailRace cal una inscripció prèvia, amb preus que varien en funció de la modalitat escollida i del moment en què es faci la inscripció.

La modalitat Express s’obre a la participació de fins a 300 corredors, mentre que a la Mitja se n’acceptaran fins a 200 i, en el cas de la Marató, un total de 150.

La Tordera TrailRace tindrà lloc el diumenge 3 de maig.