radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Home Cultura L’escriptor Francesc Serés passa pel Poesia als Barracons

L’escriptor Francesc Serés passa pel Poesia als Barracons

COMPARTEIX-HO
, / 379 0

L’escriptor i director de l’Àrea de Creació de l’Institut Ramon Llull Francesc Serés ha parlat aquest matí sobre el seu llibre “La pell de la frontera” a una nova sessió del cicle Poesia als Barracons, que es duu a terme a l’Institut de la Font del Ferro. La novel·la parla sobre immigració, cultura i societat a la Franja de Ponent.

Pitu Hernández, impulsor del cicle, ha qualificat a Serés de ser un autor de trajectòria sòlida i un dels grans escriptors en llengua catalana.

La sessió d’avui de Poesia als Barracons ha format part del programa “Autors a les aules”, una iniciativa subvencionada per la Institució de les Lletres Catalanes.

La sessió d’avui del Poesia als Barracons no ha estat l’única que es farà aquest mes de març. D’aquí a dues setmanes, el divendres dia 20, el cicle acollirà un recital a càrrec d’Oriol Sauleda i Núria Martínez-Vernis, coincidint amb la celebració del Dia Mundial de la Poesia, que es commemora l’endemà.