radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Esports El Corinthians brasiler de futsal visita el Palauet

El Corinthians brasiler de futsal visita el Palauet

COMPARTEIX-HO
, / 513 0

Aquest passat divendres, el pavelló palafollenc ha rebut la visita del Corinthians, equip brasiler de futbol sala de primer nivell de la lliga d’aquesta disciplina al país sud-americà.

L’equip compta a les seves files amb diversos integrants de la Selecció brasilera de futsal, com són el porter Matheus Henrique; el que és proper fitxatge del Barça de futsal, Matheus Rodrigues; o el considerat com el Ronaldinho del futsal, Deives Moraes.

L’equip, que actualment es troba en plena pretemporada, es va entrenar durant una hora i mitja al Palauet. Des d’allà va ser observat atentament pels jugadors de categories inferiors del San Luis de futbol sala, que van aprofitar per fotografiar-se amb ells.