radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sesión Aleatoria
Edu González
Dijous, 20:00 -21:00

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dijous, 21:25-22:00
Home Esports El Club Patí Palafolls s’endú diverses medalles del XIV Trofeu Santvi

El Club Patí Palafolls s’endú diverses medalles del XIV Trofeu Santvi

COMPARTEIX-HO
, / 391 0

Foto: Facebook Club Patí Palafolls

El club de patinatge palafollenc viatjava aquest cap de setmana a la població veïna de Sant Vicenç de Montalt per participar a la 14a edició del Trofeu Santvi.

Amb aquesta competició, les patinadores inauguraven una nova temporada, que des del club preveuen que sigui plena de canvis i exigències tècniques, i en què van aconseguir endur-se diverses victòries i podis de les diferents categories en què participaven.

Lucía Martín, Sílvia Creus i Iris Masferrer s’imposaven a les categories d’Iniciació A, Iniciació B i Pre B, respectivament. En aquestes modalitats també obtenia podi Carla Amorín, que obtenia un 3r lloc, i també feien bons resultats Laura Marí i Aina Espert -5a i 7a respectivament en Pre A-; Yanira Fontseca i Ariadna Fontseca -8a i 11a en Iniciació B-, i Sívia Montoya -5a en Pre B.

El Club Patí Palafolls també obtenia una segona plaça de la mà de Paula Jordà en categoria Iniciació E, categoria en què Mariona Mulet quedava 10a i Nerea Nicola 13a, i aconseguia dos 9ns llocs en Iniciació C i D per Clàudia Creus i Nora Pulido, respectivament, i un 13è lloc per Erika Soto en Iniciació C.