radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
Home Comarcal Blanes reclama a l’Estat i a la Generalitat que actuïn davant de les afectacions del Gloria

Blanes reclama a l’Estat i a la Generalitat que actuïn davant de les afectacions del Gloria

Comarcal Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 682 0

L’Ajuntament de Blanes també els ha demanat que assumeixin responsabilitats, i denuncia manca d’informació i incompliment de compromisos per part de les administracions.

Un mes després del temporal Gloria, l’alcalde de Blanes ha fet balanç de l’estat de la qüestió respecte les afectacions del municipi després del pas de la borrasca.

Àngel Canosa ha reclamat a les administracions i institucions, així com als ens gestors de les infraestructures que assumeixin les seves respectives responsabilitats i que actuïn de manera immediata, demanant que es faci efectiu el suport rebut durant aquells dies, ara, en forma de fets. Canosa assegura que, “després de la tempesta no és que hagi vingut la calma”, sinó que ha arribat un “silenci ensordidor” tenint en compte les “greus problemàtiques” a què s’enfronta el municipi.

Un dels principals temes que preocupa a l’Ajuntament de Blanes, segons informa el mateix consistori, és la mobilitat tant viària com ferroviària entre Blanes i Malgrat de Mar, interrompudes des de la caiguda dels dos ponts de la Tordera quan el riu va desbordar.

L’Ajuntament de Blanes continua demanant que s’aprofiti la restitució del pont i la via del tren per millorar el servei ferroviari, que considera “deficitari”, i lamenta la manca de comunicació de Renfe. En aquest sentit, el consistori blanenc continua apostant perquè es desdobli la via de tren fins a Arenys de Mar, cosa que permetria millorar el servei i l’eficàcia del transport públic.