radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Cultura El Paraules pel 20 convida demà a les escriptores Roser Amills i Maria Escalas

El Paraules pel 20 convida demà a les escriptores Roser Amills i Maria Escalas

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 399 0

La segona sessió del cicle de converses organitzat pel CLASP es programa demà divendres a la Biblioteca Enric Miralles.

Tant Roser Amills com Maria Escalas han treballat en diferents camps de l’escriptura i han rebut nombrosos premis per la seves respectives obres literàries, i han publicat les seves últimes novel·les recentment. En el cas d’Amills es titula “Asja”, i va veure la llum el 2017, i Escalas va acabar d’escriure-la fa encara no un any, al maig del 2019, i porta per títol “El bonsai”.

Roser Amills és periodista i ha publicat una vintena de llibres d’àmbits com la poesia, l’assaig o la novel·la, mentre que Maria Escalas és música de formació però es dedica professionalment a les lletres, i actualment està escrivint el que serà la seva 4a novel·la.

Lluís Hernández, membre de CLASP i organitzador del Paraules pel 20, destaca el paper de la dona en el món literari. Segons Hernández, es tracta d’una realitat poc visibilitzada.

Aquest cop, i a diferència d’altres sessions, les dues convidades sí que es coneixen entre elles; una relació que es tradueix, sobretot, a nivell literari i d’inquietuds en aquest àmbit.

La sessió d’aquest febrer del Paraules pel 20 tindrà lloc demà divendres a les 8 del vespre a la Biblioteca Enric Miralles de Palafolls.