radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Home Comarcal Tordera prepara un curs de seguretat alimentària

Tordera prepara un curs de seguretat alimentària

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 305 0

Segons ha informat el Consell Comarcal del Maresme, es tracta d’un curs ofert pel Servei de Salut Pública del propi consell i adreçat a tots els “professionals que intervenen, participen o estan en contacte amb els aliments en algun dels processos de la cadena alimentària”, com poden ser la preparació, la fabricació, la transformació, l’elaboració, l’envasat, l’emmagatzematge o el transport, entre altres.

El curs es planteja 3 principals objectius. D’una banda, la formació vol servir per donar a conèixer i fomentar el compliment de les normes d’higiene alimentària en el treball habitual dels manipuladors d’aliments; d’altra banda també vol servir per prevenir les malalties de transmissió alimentària i, per últim, és útil per implementar sistemes d’autocontrol basats en l’anàlisi de perills i punts crítics de control.

Des de l’organització es recorda que les empreses del sector alimentari han de garantir la supervisió i la instrucció o formació dels manipuladors en qüestions d’higiene alimentària segons la seva activitat laboral.

El curs serà presencial, i es durà a terme al Casal de Joves de Tordera de 9 del matí a 2 del migdia del dimecres 25 de març. Les incripcions per participar-hi s’han de fer omplint el formulari que trobareu a l’enllaç http://www.ccmaresme.cat/document.php?id=15079, i estan obertes fins el dia 20 de març. El cost és de 25 euros.