radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dijous, 13:00-13:20
Home Salut Desmenteixen cap brot de coronavirus a l’Hospital de Calella

Desmenteixen cap brot de coronavirus a l’Hospital de Calella

COMPARTEIX-HO
, / 827 0

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha emès un comunicat desmentint una informació apareguda en les darreres hores sobre l’existència d’un cas de coronavirus a l’Hospital Sant Jaume de Calella, i que va començar a difondre’s ahir dijous a través de les xarxes.

La corporació sanitària ha assegurat que es tracta d’una notícia falsa difosa pel portal creador de fakenews 12minutos.com, i que s’ha fet viral a través de les xarxes socials i les aplicacions de missatgeria instantània com Whatsapp, generant “alarma” entre la població de la zona.

Aquest no és el primer cas de difusió d’un cas fals de coronavirus a l’Estat espanyol, ja que s’han fet ciruclar informacions errònies sobre casos a Huelva o a Galícia.