radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Ona MaresmeDijous, 15:00-17:00
Els pressupostos de Blanes pel 2020 creixen un 11%
, / 370 0 0

Els pressupostos de Blanes pel 2020 creixen un 11%

Comarcal Economia

2 minute

COMPARTEIX-HO
Home Comarcal Els pressupostos de Blanes pel 2020 creixen un 11%

L’Ajuntament de Blanes celebrava ahir al vespre sessió plenària marcada, principalment, pel debat dels pressupostos per aquest 2020.

La proposta econòmica va tirar endavant amb els vots a favor d’ERC i Blanes EN COmú POdem -a l’equip de govern- i del PSC i Junts x Blanes, mentre que CIutadans va votar-hi en contra.

Els pressupostos aprovats pugen enguany fins als 54 Milions 535 Mil euros, un increment d’un 11,21% respecte els de l’exercici 2019.

Segons ha informat l’Ajuntament blanencs, la planificació econòmica d’enguany inclou més de 3 Milions 700 euros per a inversions, entre les quals destaquen els treballs preliminars i bra de superfície de l’Avinguda Vila de Madrid, que s’endú 1 Milió d’euros.

D’altra banda, també es dedicarà una part dels diners al futur edifici de la Prefectura de la Policia Local i Protecció Civil i la Piscina Municipal, així com també s’han fet canvis de partides, com és el cas de la dotació per adequar 3 habitatges destinats a Emergències Socials al bloc dels pisos dels mestres de l’antiga Escola Carles Faust.

El ple d’ahir incloïa també, entre els punts destacats, l’aprovació del nou text refós del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) que s’ha hagut de fer, informa el consistori, per incorporar el què s’ha demanat modificar des del govern estatal. El punt, que va ser introduït amb caràcter d’urgència al ple, va ser aprovat per unanimitat.

La sessió plenària d’ahir a l’Ajuntament de Blanes va incloure també 3 mocions. D’una banda, la presentada per Junts x Blanes i ERC per rebutjar la decisió de la Junta Electoral Central respecte el president de la Generalitat, Quim Torra, i l’eurodiputat Oriol Junqueras. La segona moció va ser presentada per Ciutadans, i demanava fer públiques les agendes d’alcaldia i els regidora de l’equip de govern. La proposta va aprovar-se per unanimitat. Per últim, també va prosperar de la mateixa manera la proposta d’acord presentada pel PSC per rebutjar la supressió dels jutjats de violència contra la dona.