radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Divendres, 13:00-13:20
Home Comarcal S’esgoten les entrades per l’estrena catalana de “Bronko”, d’Isaac Ulam

S’esgoten les entrades per l’estrena catalana de “Bronko”, d’Isaac Ulam

COMPARTEIX-HO
, / 545 0

Demà divendres s’estrena a Blanes el film “Bronko”, escrit, dirigit i protagonitzat pel blanenc Isaac Ulam. La pel·lícula, que fins aquestes dates s’ha estat presentant a Estats Units, on ha acumulat diversos premis i reconeixements, s’estrena demà de forma oficial a Europa, i ho fa a la ciutat del seu autor.

Per la projecció d’aquest primer film d’Ulam, que es durà a terme a les 10 de la nit als Cinemes OCINE de Blanes, ja no queden entrades, esgotades ja fa dos dies.

L’acte començarà amb una benvinguda del mateix Isaac Ulam i l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i un cop acabat el visionat de la pel·lícula es durà a terme un cine-fòrum amb l’autor i part de l’equip del film, amb la participació dels espectadors.

Inicialment estava previst que, aquest dissabte, un cop estrenada la pel·lícula, s’inaugurés a la Casa Saladrigas l’exposició “Bronko: les restes del naufragi”, però segons ha informat l’Ajuntament de Blanes finalment la mostra s’ha acabat ajornant, encara sense una data concreta.