radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Els contenidors del Sindicat es reparteixen entre el carrer Montseny i Ramon Turró
, / 611 0 0

Els contenidors del Sindicat es reparteixen entre el carrer Montseny i Ramon Turró

Mobilitat Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Mobilitat Els contenidors del Sindicat es reparteixen entre el carrer Montseny i Ramon Turró

Contenidors al carrer Montseny, que ja és de baixada. RP

Avui dimecres s’ha fet el canvi de l’illa de contenidors que hi havia davant de l’agrobotiga del Sindicat. Tot i que en un primer moment es preveia el desplaçament de l’illa al carrer Montseny, però finalment, davant les queixes i propostes dels veïns, el consistori ha dividit l’illa en dos. Els dos contenidors de paper i el de vidre s’han instal·lat al carrer Montseny mentre que els de rebuig, orgànica i envasos s’han mogut a la plaça de davant del Sindicat, tal com demanaven els veïns del carrer Montseny.

Una solució salomònica que permetrà fer estacionaments davant del sindicat i que coincideix amb el canvi del sentit de circulació del mateix carrer Montseny, que a partir d’avui és de baixada cap al parc Joaquim Ruyra. Els veïns també han criticat aquest canvi que consideren perillós per la incorporació a l’av Costa Brava.

L’Ajuntament ja ha anunciat que posarà bandes reductores de velocitat per que els vehicles que hi passin ho facin a velocitats lentes. També es faran mesures per facilitar i assegurar la seguretat a l’accés a l’av Costa Brava.
El consistori ha assegurat que no serà l’única illa que es mourà i de fet assegura que ja ha modificat la situació d’una 15a d’illes de contenidors.