radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Home Societat En marxa les inscripcions per participar a un nou curs d’atenció sociosanitària a persones dependents

En marxa les inscripcions per participar a un nou curs d’atenció sociosanitària a persones dependents

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 191 0

Durant aquest mes de gener, l’Ajuntament de Palafolls ha obert el període d’inscripcions per participar en una formació ocupacional de l’àmbit sociosanitari.

Es tracta d’un curs d’atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials que es durà a terme a l’EMMiD partir del proper 10 de febrer i fins el mes de juliol.

Segons ha explicat Mari Parra, tècnica de l’àrea d’Ocupació de l’Ajuntament de Palafolls, el curs està oficialment reconegut a través d’un certificat de professionalitat, i permetrà formar els seus participants per poder treballar en àmbits com la geriatria o la cura de persones amb discapacitats físiques o sensorials.

El curs, que va obrir inscripcions la setmana passada, es durà a terme de dilluns a divendres, de 9 del matí a 2 del migdia a l’edifici del MiD, i ofereix un total de 370 hores teòriques i 80 de pràctiques.

La formació està adreçada, principalment, a persones en situació d’atur, i és per això que un dels requisits que es demana a l’hora de fer la inscripció és que s’adjunti el document DARDO, que acredita a la persona com a demandant d’ocupació. A la vegada, també es demana el títol de graduat escolar o d’ESO -en cas de no tenir-lo caldrà realitzar una prova de competència-, una fotocòpia del DNI, una fotocòpia compulsada dels estudis i el currículum vitae.

Les inscripcions estan obertes fins el dijous 30 de gener, i es poden formalitzar a través del Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Palafolls, als matins al MiD, bé sigui presencialment o trucant al telèfon de l’Ajuntament de Palafolls -93 762 00 43- i marcant l’extensió 0300.

El curs, impartit per Aula Activa i totalment subvencionat, està impulsat per l’Ajuntament de Palafolls, el Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.