radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Home Societat El Síndic anul·la la visita avui a Palafolls per falta de cites

El Síndic anul·la la visita avui a Palafolls per falta de cites

COMPARTEIX-HO
, / 457 0

Durant tot aquest matí de dimarts, estava previst que una delegació de l’oficina del Síndic de Greuges de Catalunya s’estigués a l’edifici del MiD de Palafolls per atendre i recollir, de forma presencial, les queixes i reclamacions dels veïns i veïnes del municipi en matèria d’institucions públiques o d’empreses prestadores de serveis.

Malgrat tot, ahir dilluns el Síndic va anunciar que només s’havien tramitat 2 cites, motiu pel qual finalment avui no s’ha dut a terme la visita presencial de l’organisme a Palafolls. Aquesta havia de ser la segona visita del síndic al municipi després que ja fa 2 anys i mig es realitzés l’última jornada d’atenció presencial del Síndic.

En aquella ocasió, la major part de les queixes i consultes registrades van ser de l’àmbit del consum, sobretot referents al servei de gas i de telefonia.

De moment es desconeix si la visita es reprogramarà en una futura data. Mentrestant, però, des del Síndic s’ha recordat que les queixes i reclamacions es poden continuar efectuant a través del seu telèfon gratuït -900 124 124- o bé enviant un correu electrònic a l’adreça sindic@sindic.cat.