radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Societat Una 50a de veïns del carrer Montseny s’oposen al canvi de sentit de circulació i al desplaçament de contenidors

Una 50a de veïns del carrer Montseny s’oposen al canvi de sentit de circulació i al desplaçament de contenidors

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 603 0

Divendres us informàvem que aquest dimecres l’Ajuntament de Palafolls canviarà la illa de contenidors que hi ha davant del sindicat i la col·locarà al carrer Montseny. El mateix divendres el consistori va anunciar que canviarà el sentit de circulació d’aquest cèntric carrer, que de nou serà de baixada cap al parc.

Dues decisions que els veïns del carrer no veuen amb bons ulls. De fet les vinculen i asseguren que el canvi de sentit de circulació respon a la necessitat de millorar la mobilitat del camió de les escombraries.

Una desena de veïns es van reunir divendres a la tarda amb l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, i el regidor d’urbanisme, Jordi Villaret per reclamar al consistori que es repensi les dues decisions. Una reclamació avalada per una 50a de signatures de veïns.

Després de la reunió els veïns explicaven perquè refusen les intencions del consistori. Segons expliquen les voreres del carrer tenen poc espai i que els contenidors poden provocar problemes de salubritat davant de casa seva i proposen un altre ubicació propera també al sindicat

A més, dubten de la seguretat del canvi. Recorden que hi ha molt cablejat aeri al carrer Montseny que es podria danyar amb el braç articulat del camió. També recorden que es preveu instal·lar els contenidors de papers a pocs metres de d’un magatzem de bombones de butà.

Sobre el canvi de circulació els veïns recorden que fins fa 6 anys el carrer ja era de baixada i expliquen que la incorporació a l’av Costa Brava no té visibilitat i que crea inseguretat. De fet asseguren que es va canviar per millorar la seguretat.

Els veïns lamenten que s’han trobat la decisió pressa i que no han consultat als veïns a l’hora de decidir aquests canvis.