radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Obres El nou govern municipal desplegarà el seu programa amb el nou pressupost

El nou govern municipal desplegarà el seu programa amb el nou pressupost

Obres Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 858 0

L’actual equip de govern està acabant d’articular el seu primer pressupost municipal que portarà a aprovació en les properes setmanes. Serà el primer pressupost elaborat per aquest govern i per tant, el primer que inclourà les dotacions econòmiques per a les noves regidories creades a partir del canvi de govern, com la de patrimoni, la d’entitats o la d’urbanitzacions.

L’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, explica que a partir d’aquest nou pressupost es podran començar a desplegar plenament els projectes amb els que van aconseguir arribar al govern palafollenc. En aquests primers 6 mesos, s’ha hagut de treballar adaptant el pressupost aprovat per l’anterior executiu.

Alemany explica que tot i ser el seu primer pressupost les principals accions previstes són encara heretades per l’anterior govern. En aquest sentit recorda que estan en marxa les obres de remodelació del carrer Roig i Jalpí i que demà es tallarà la carretera de Tordera per fer arribar aigua de boca i fibra òptica als polígons industrials de Palafolls. Són obres molestes pels ciutadans i l’Ajuntament demana paciència.

Un altre de les grans obres previstes per aquest any i que tornaran a ocasionar molèsties a la mobilitat seran les obres que substituiran l’antiga canonada que impulsa l’aigua des dels semàfors i fins als dipòsits de la muntanya del castell. Això obligarà a tallar carrers principals com carrer Passada, Major i Av Pau Casals.

Aquestes obres es preveuen iniciar a la segona meitat d’aquest any.