radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00 -01:00

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Mobilitat Nova jornada complicada per la mobilitat ferroviària al Maresme

Nova jornada complicada per la mobilitat ferroviària al Maresme

COMPARTEIX-HO
, / 333 0

Al llarg d’aquest divendres, la línia R1 de Rodalies del Maresme ha tornat a ser objecte d’avaries i retards al servei.

Pels volts de quarts de 10 del matí, des de la mateixa companyia Renfe s’ha informat que hi havia «afectacions que podien superar els 20 minuts derivat d’incidència a les instal·lacions». Aquest ha estat el missatge emès pel servei via xarxes socials.

Ja a la tarda, Rodalies ha informat que les afectacions ja podien superar els 30 minuts, especificant que la incidència era a les instal·lacions d’Arenys de Mar, i avisat que els trens podien romandre més temps aturats a mesura que s’acostessin al punt afectat.