radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
L’Ajuntament incorpora una persona del programa Treballs i Formació
, / 458 0 0

L’Ajuntament incorpora una persona del programa Treballs i Formació

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Societat L’Ajuntament incorpora una persona del programa Treballs i Formació

Des de finals de l’any passat el consistori ha incorporat una auxiliar administrativa amb atenció al públic provinent d’un programa impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu i el Ministeri de Treball amb la intenció de facilitar la inserció laboral de les persones participants.

Palafolls, al ser un municipi petit, concorre al programa de Treball i Formació a través del Consell Comarcal del Maresme, que ha contractat un total de 60 persones per a una 20a d’Ajuntaments i pel propi Consell Comarcal. Una d’aquestes persones contractades dóna servei al nostre ajuntament amb un contracte d’un any a jornada completa.

Ho explica Mari Parra, tècnica de l’Àrea d’Ocupació de l’Ajuntament de Palafolls.

A més d’assolir una experiència laboral, les persones contractades a partir d’aquest programa obtindran una formació específica amb l’objectiu de millorar les seves competències per la millora de la recerca de feina.

El programa de Treball i Formació està adreçat principalment a 3 col·lectius. D’una banda a persones aturades que no perceben cap prestació o subsidi, a beneficiaris de la Renda Garantida Ciutadana i a dones en situació d’atur de llarga durada o afectades per la violència de gènere.

Segons dades del Consell Comarcal del Maresme de les més de 350 persones contractes pel programa Treball i Formació en els últims 6 anys, prop d’un 40% han aconseguit inserir-se en el mercat laboral.