radiopalafolls.cat


play

Ara fem

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 21:25 -22:00

i després

Assumptes Interns
Marc Ferri
Dimarts, 22:00-23:00
Home Societat L’Oficina del Síndic recollirà dimarts consultes i queixes a Palafolls

L’Oficina del Síndic recollirà dimarts consultes i queixes a Palafolls

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 291 0

l’Ajuntament ha anunciat que aquest proper dimarts una delegació de l’oficina del Síndic de Greuges de Catalunya serà a Palafolls per atendre les possibles consultes i queixes dels palafollencs. Habitualment un equip del Síndic es desplaça als municipis per tal de d’acostar-se als ciutadans que tinguin qualsevol consulta i queixes sobre actuacions d’institucions públiques com ajuntaments, Generalitat o també amb empreses prestadores de serveis com gas, electricitat o telefonia.

A Palafolls , el Síndic serà al MiD de 9 del matí a 2 de la tarda per atendre a tots els palafollencs que dubtes, necessitin assessorament o vulguin plantejar qualsevol descontentament amb administracions i empreses privades que presten un servei d’interès públic.

Es preferible demanar hora de visita prèviament, trucant al telèfon gratuït 900 124 124 o enviant un correu electrònic a sindic@sindic.cat

L’última vegada que l’Oficina del Síndic va visitar Palafolls va ser ara fa 2 anys i mig. Llavors, al casal d’avis, va rebre 4 visites, la majoria sobre temes de consum; sobretot de gas i telefonia.

A banda dels desplaçaments a les localitats, les queixes i consultes al Síndic es poden fer cada dia a través del mateix telèfon i correu electrònic que us hem donat.

L’any 2018 el Síndic va recollir 16 actuacions relacionades amb Palafolls, i al 2017 van ser 29 actuacions entre queixes i consultes.