radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Cultura Tot a punt a Palafolls per rebre els Reis d’Orient

Tot a punt a Palafolls per rebre els Reis d’Orient

COMPARTEIX-HO
, / 458 0

Aquesta tarda arriba un dels moments més esperats d’aquestes festes nadalenques, sobretot per la mainada. Ses Majestats els 3 Reis d’Orient arriben aquesta tarda acompanyats de tota la seva comitiva.

A les 4 de la tarda arribaran els patges reials al nostre municipi. Una hora més tard, a les 5, els Reis visitaran Sant Genís, i una hora més iniciaran la cavalcada pel centre de Palafolls que els portarà a recórrer l’avinguda Costa Brava fins a l’Ajuntament. Allà saludaran als veïns des del balcó i seguidament, des de fora del Teatre, rebran personalment a tots els infants perquè aquests els puguin entregar totes les sevs cartes i desitjos.

Enguany, el nostre municipi s’ha tornat a sumar a la campanya Nadal Inclusiu, que vetlla per la igualtat d’oportunitats entre els infants i que aposta per incloure una cua inclusiva per a nens i nenes amb diversitat funcional.

Aquest cop, l’Ajuntament i la Comissió de Reis de Palafolls han introduït una experiència inèdita de realitat augmentada que els assistents a la cavalcada podran gaudir amb els seus telèfons mòbils, i de la qual el consistori n’ha explicat els detalls aquest divendres, a través d’un vídeo publicat a les seves xarxes socials.