radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Comarcal El primer cap de setmana amb mesures preventives a la zona d’oci de Blanes acaba sense incidències

El primer cap de setmana amb mesures preventives a la zona d’oci de Blanes acaba sense incidències

Comarcal

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 316 0

El passat cap de setmana ha estat el primer en el que la Discoteca Arena ha incorporat 8 controladors cívics, un bus gratuït de sortida i accions específiques pels menors d’edat, com a mesures preventives per intentar reduir els conflictes que s’han anat produint en els últims anys a la zona d’oici de la ciutat.

En general, segons fonts de la Policia Local de Blanes, no s’han registrat incidents greus en aquest primer cap de setmana, llevat de sis vehicles forçats situats prop d’aquesta zona.

L’Ajuntament valora com a positiu aquest primer cap de setmana, tot i que recorda que també ha estat un cap de setmana singular per la forta ventada que va afectar a tota zona.

Àngel Canosa, l’alcalde de Blanes, assegura però que no es pot abaixar la guàrdia.

L’alcalde assegura que el consistori continuarà vetllant perquè no torni a haver-hi un rebrot de situacions extremes i per això continuarà la presència policial.

Aquest desembre l’Ajuntament ha signat el darrer conveni que mancava firmar amb els establiments de la Zona d’Oci Nocturn d’Els Pins. En aquest cas amb l’empresa que gestiona algunes discoteques de la ciutat, entre elles Arena.

l’Ajuntament aixecaria la reducció horària que pesava sobre aquesta discoteca si aquesta prenia mesures per evitar incidents i incivisme.

Aquest passat cap de setmana s’han posat en marxa les principals mesures: la primera incorporar 8 controladors cívics situats a la via pública que vetllen pel manteniment de les condicions de seguretat i convivència ciutadana a l’exterior del local. També s’ha posat en marxa un autobús gratuït des d’una hora abans de l’horari de tancament que connecta el local amb l’estació de bus i l’estació de Renfe per recollir els clients que surten de la discoteca i han d’agafar el transport públic per tornar a casa.

Arena també ha incorporat algunes mesures a l’entrada del local. Els menors d’edat estan identificats amb un braçalet de color diferent per evitar que consumeixin alcohol dins el recinte entre d’altres.