radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Cocodril Club
Albert Malla
Diumenge, 12:05 -13:00

i després

In-diferent
Eduard Ortega
Diumenge, 13:00-14:00
Home Societat Comença el Juga Juga al Palauet i al teatre

Comença el Juga Juga al Palauet i al teatre

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 591 0

Aquest divendres arrenca el parc infantil que organitza cada Nadal l’Ajuntament. Enguany hi ha dues novetats; d’una banda un augment del preu de l’entrada diària al Juga Juga que passa dels 3 als 4€. I d’altra banda el canvi d’ubicació de les activitats dirigides als més petits, que passen del gimnàs de l’escola Mas Prats al teatre.

Amb el canvi l’Ajuntament vol estalviar energia i situar més al centre l’emplaçament destinat als més petits, ja que al teatre assistiran els participants de 3 a 6 anys. Passada l’edició d’enguany es valorarà com ha funcionat el canvi. Ho explica Sònia González, regidora d’esports de Palafolls.

El Juga Juga al teatre. RP

El més grans, de 6 a 12, tornen a tenir el Palauet com a centre d’activitats.

Com cada any els dos emplaçaments tindran tota classe d’activitats lúdiques adaptades a les edats i amb la supervisió i organització de monitors. Als dos equipaments hi haurà inflables, activitats i tallers que s’aniran fent segons el dia.

Al teatre hi ha infables espai de ludoteca i tallers que s’aniran fent cada dia. Al Palauet també hi ha inflables i jocs adaptats per a més grans.

Com ja és habitual, el Juga Juga es farà del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener en horari de matí i de tarda; de dos quarts d’11 a dos quarts de dues i de 4 a 8 del vespre. Per participar al Juga Juga cal comprar les entrades directament a qualsevol dels dos recintes, serveix durant tot el dia i té un preu de 4 euros.

En els últims anys, l’afluència d’assistents al Juga Juga es manté entorn a les 2.000 entrades entre els dos espais oferts.

El parc infantil de Nadal de Palafolls fa anys que funciona al nostre municipi com alternativa lúdica pels més petits durant les festes nadalenques.