radiopalafolls.cat


play

Ara fem

PelutsDilluns, 14:03 -15:00

i després

Ona MaresmeDilluns, 15:00-18:00
Home Comarcal Malgrat rescata la idea d’un nou teatre auditori

Malgrat rescata la idea d’un nou teatre auditori

Comarcal Cultura

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 636 0

El primer projecte de Teatre auditori

El nou pressupost de Malgrat de Mar, aprovat dijous passat pel ple municipal, torna a posar damunt la taula la construcció d’un nou teatre al municipi.

En concret el govern malgratenc ha reservat una partida de 100 mil€ per fer el projecte tècnic sobre la construcció del nou teatre municipal a la vila. Amb el projecte a la mà, en propers anys, es podria iniciar la construcció d’aquest equipament municipal.

Quest nou teatre, però, no tindrà res a veure amb el projecte que havia contemplat l’Ajuntament de Malgrat abans de la crisi.

Aquell projecte de teatre-auditori preveia un espai per a 430 persones, un aparcament soterrat per a 200 vehicles, un hotel d’entitats, sales polivalents i un espai públic de prop de 9.000 metres quadrats. Tot plegat amb un pressupost d’uns 15 milions d’€. El regidor d’urbanisme de Malgrat, Jofre Serret, explica a RP que l’actual centre cultural ha quedat petit i que el nou teatre haurà d’oferir un espai per a les representacions, però també per a d’altres mostres culturals que permetin dotar al poble amb una major programació cultural.

De fet l’únic que queda d’aquell projecte és la possible ubicació del nou teatre, ja que segons ha pogut saber aquesta emissora, entre les diferents possibilitats a l’hora d’emplaçar aquest nou teatre hi ha l’aparcament asfaltat que hi ha al costat de l’antic camp de futbol, justament on es preveia el primer teatre- auditori.

Altres possibilitats per ubicar el teatre són prop del cementiri o a l’aparcament de l’antic Liceu, al centre de Malgrat de Mar.

De moment s’encarregarà el projecte del nou teatre amb la intenció que es comenci a fer ja en aquest mandat.

Paral·lelament el proper any es preveu iniciar les tasques de reforma i millora de l’actual Centre Cultural del carrer del Carme, ja que en cap cas el consistori preveu que el nou espai comporti el tancament de l’actual teatre malgratenc.