radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDimarts, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dimarts, 18:00-19:30
Inici » La ventada tira murs i deixa 500 persones sense llum a Palafolls

La ventada tira murs i deixa 500 persones sense llum a Palafolls

General

2 minuts

COMPARTEIX-HO
, / 1310 0

Efectes de la ventada a Palafolls aquest cap de setmana – Foto: RP

L’estació meteorològica de Palafolls va registrar la matinada de dissabte a diumenge ratxes de vent fins a 92 km/h. Un temporal de vent que va provocar diferents incidències a la nostra zona. A Palafolls la ventada va fer caure alguns arbres i branques. Alguna d’elles van afectar la línia elèctrica entre Sant Genís i Ciutat Jardí. La zona va tornar a ser la més afectada pel que fa al temporal d’aquest cap de setmana.

La caiguda d’una branca va afectar una línia elèctrica a Ciutat Jardí deixant sense llum a uns 470 abonats. El tall es va produir cap a les a les 7 del matí i va ser reparat pels serveis tècnics d’Endesa a quarts de 10 del matí.

Uns altres 40 abonats, també de Ciutat Jardí, van tenir una incidència més llarga, ja que el temporal els va deixar sense llum cap les 4 de la matinada i no es va recuperar el servei fins al migdia, ja que l’afectació, segons Endesa, va ser més gran.

El vent també ha fet caure un arbre a la N-II al seu pas per Sant Genís. Es va haver d’interrompre momentàniament la circulació en sentit Barcelona, fins que va ser retirat. Un altre arbre va caure al camí del caravanning que va quedar del tot tallat fins que els bombers van poder esmicolar-lo i retirar-lo.

El vent també va fer caure dos murs al poble; un al carrer passada i un altre a la Rambla de les Ferreries i va fer voleiar parts de la cornisa del MiD.

Pel que fa a Malgrat el temporal ha deixat diferents sortides de bombers per arbres i branques caigudes i sostres de particulars que han voleiat per culpa del vent.

Una de les palmeres del passeig també ha caigut i s’ha hagut de tallar el pas per sota de la via a l’alçada de la plaça de l’ancora per inundació.

A Blanes s’han hagut d’atendre arbres caiguts, així com tendals, teules i tanques que han quedat afectades i malmeses per les ràfegues de vent. En aquest sentit, una palmera ha caigut a l’Avinguda Vila de Madrid, en plena Zona Turística. La caiguda no ha causat danys ni personals ni materials, però va requerir la presència dels bombers per esmicolar la palmera i retirar-la. També s’han retirat les tanques perimetrals d’unes obres properes a l’Estació d’Autobusos. El vent les havia malmès i amenaçaven de desprendre’s.