radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00-01:00
El Torneig de Futbol Femení Solidari tanca amb èxit la seva primera edició
, / 577 0 0

El Torneig de Futbol Femení Solidari tanca amb èxit la seva primera edició

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Esports El Torneig de Futbol Femení Solidari tanca amb èxit la seva primera edició

Ahir diumenge, el futbol i la solidaritat es van combinar en el que va ser el Primer Torneig Femení Solidari amb gran recapte de productes d’higiene personal.

Es tracta de la primera iniciativa, organitzada pel CD Palafolls, que tenia per objectiu recollir xampú, gel de bany, compreses, salvaslips i raspalls i pasta de dents, entre altres.

El torneig va aconseguir reunir fins a 3 caixes d’aquests tipus de productes, per la qual cosa des del club fan una valoració molt positiva de l’esdeveniment, assegurant que va superar les expectatives inicials.

Cèlia de la Cueva és responsable de la secció femenina del club palafollenc.

El torneig va reunir equips vinguts de clubs com el Breda, l’Olímpic Malgrat, l’Arenys de Munt i el Canet, i demanava a les persones assistents que aportessin algun producte d’higiene personal com a únic requisit per poder ser a l’esdeveniment.

De la Cueva explica que després de l’èxit de la iniciativa, ara el club ja pensa en una nova edició del torneig, que volen fer anualment i que volen consolidar de cara a properes edicions. A més, la intenció és traslladar la data pels volts del 25 de novembre, Dia Internacional Contra la Violència envers les Dones.

Els productes recollits en aquest primer Torneig Femení Solidari del CD Palafolls s’entregaran a l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls perquè pugui gestionar-los i fer-los arribar a les persones que els necessitin.