radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00-01:00
Home Esports Derrota pel Sots 25 del CB Palafolls i nova victòria pel Sots 21, que se’n va de vacances imbatut

Derrota pel Sots 25 del CB Palafolls i nova victòria pel Sots 21, que se’n va de vacances imbatut

COMPARTEIX-HO
, / 463 0

La darrera jornada abans de l’aturada per vacances de Nadal ha deixat una ensopegada per l’equip del Sots 25 del CB Palafolls, que jugava a la Figuerassa contra el Salt aquest dissabte al vespre. Els palafollencs van caure derrotats per 18 punts, 63 a 81.

L’altra cara de la moneda va tornar a ser l’equip del Sots 21, que tornava a guanyar aquesta última jornada. Va ser també dissabte a la Figuerassa, i en aquest cas contra el Bàsquet Vilafant. Els palafollencs es van acabar imposant amb autoritat per 35 punts de diferència, 79 a 44.

Jornada de bons resultats, també, per l’equip Júnior, que es desplaçava ahir diumenge fins a la pista del Vila de Montornès. Els palafollencs van acabar imposant-se de 25 punts, 43 a 68, als del Vallès.

Per la seva banda la jornada dels dos equips del Mini va tornar a ser complicada. L’equip A va caure a la pista del Canet per 70 a 30 i el B, per la seva banda, va perdre 60 a 10 contra al pavelló del Llagostera.