radiopalafolls.cat


play

Ara fem

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dijous, 17:00 -20:00

i després

Informatiu VespreDijous, 20:00-20:15
Home Comarcal Blanes dona llicència per la instal·lació de Decatlhon

Blanes dona llicència per la instal·lació de Decatlhon

Comarcal Economia

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1214 0

A finals de la passada setmana la junta de govern local de Blanes va aprovar la llicència per a la construcció d’un centre d’aquesta multinacional francesa a l’avinguda Parlament de la ciutat, prop de la carretera gi-682 que connecta Blanes i Lloret.

Serà una nova botiga Decathlon d’uns 3.000 metres quadrats i arriba a Blanes després d’anys de negociacions.

L’alcalde Àngel Canosa explica que és una arribada desitjada ja que s’espera que almenys el 80% dels treballadors d’aquesta nova botiga seran persones empadronades a la ciutat.

Canosa també espera que aquesta propera obertura de Decathlon animi a d’altres marques reconegudes a instal·lar-se a la ciutat i que així es pugui reactivar alguns sectors comercials de Blanes.

Feia anys que Decathlon buscava un emplaçament a la nostra zona. No li han faltat pretendents. Fins i tot, la companyia de material esportiu va valorar uns terrenys a Palafolls per instal·lar-se a la zona. Finalment però, va desistir ja que els terrenys que pretenia, prop del parc aquàtic, no tenien el pla urbanístic a punt.

Malgrat també ha pretès acollir aquest nou centre comercial de la multinacional francesa. De fet va ser arma llancívola durant la moció de censura del 2017.

A Blanes Decathlon s’his estarà almenys 30 anys. Aquest és el compromís amb l’empresa informa l’ACN.