radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'GorraDimarts, 10:00-13:00
Inici » El Calendari de l’ACEP 2020 es començarà a repartir aquest proper dilluns

El Calendari de l’ACEP 2020 es començarà a repartir aquest proper dilluns

Economia

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 738 0

Així ho ha anunciat l’Ajuntament de Palafolls, que també ha avançat que enguany aquest calendari inclourà una sorpresa.

El calendari s’impulsa cada any des de l’Àrea de Promoció Econòmica del consistori, l’ACEP i la Diputació de Barcelona, i enguany la seva temàtica gira entorn a la pagesia.

En aquest sentit, l’edició 2020 presentarà fotografies que s’han estat fent en els darrers mesos en diversos reportatges fotogràfics. Les sessions s’han fet en indrets icònics del sector agrícola de Palafolls, com són l’Horta Pla de Munt o la Cooperativa Conca de la Tordera, on els agricultors han compartit protagonisme amb els comerciants del municipi. Es preten promocionar el comerç local i els productes de quilometre zero. Ho explica Sílvia González de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafolls.

El consistori ha anunciat que, aquest cop, els ciutadans que vagin a recollir el calendari s’enduran també una altra obsequi. Seran paraigües de diversos colors amb l’eslògan «Palafolls, comerç de proximitat», i que s’han fet en col·laboració amb la Diputació de Barcelona. Mentre que dels calendaris se n’han editat 2.500 unitats, d’aquests nous paraigües la producció ha estat de 500 exemplars, per la qual cosa les seves existències són limitades fins a finals d’existències.

Des de l’Ajuntament de Palafolls s’ha fet una crida a donar valor al comerç de proximitat i també a l’associacionisme palafollenc, que es considera un dels actius més importants del municipi.