radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00-01:00
Home Política Palafolls impulsa la creació d’una secció local del consell per la República

Palafolls impulsa la creació d’una secció local del consell per la República

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1236 0

Aquest proper divendres el grup que impulsa la creació del Consell per la República a Palafolls serà present al teatre Ateneu de Sant Celoni en l’acte que ha de servir per presentar més d’un centenar de Consells Locals que ja s’han constituit arreu.

En aquest acte els diferents Consells Locals faran una declaració conjunta entorn a la seva fundació i objectius.

Segons s’explica al seu web, els Consells Locals per la República són un projecte nascut per iniciativa de la societat civil però impulsades per l’ANC, l’Assemblea Nacional Catalana, amb l’objectiu de fer República Catalana des del territori.

El primer que es va constituir va ser el d’Amer a finals de setembre i des de llavors s’ha estès la iniciativa en d’altres localitats.

El Consell per la República és un moviment que vol mantenir l’esperit de l’1 d’Octubre del 2017 i els seus valors enton a l’autodeterinació, la no violència amb la intenció de posar en valor, el respecte, i els Drets lingüístics individuals i col·lectius entre d’altres.

El Consell per la República , presidit per Carles Puigdemont, assegura que vol representar la transversalitat de l’independentisme. En vista del desacord o la manca d’unió dels partits independentistes, el consell defensa una unitat estratègica « fins la plena instauració de la República»