radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Política Palafolls celebra l’últim ple ordinari del 2019

Palafolls celebra l’últim ple ordinari del 2019

Política

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 851 0

Imatge del ple a l’Ajuntament de Palafolls – Foto: RP

L’Ajuntament de Palafolls celebra aquest vespre el ple ordinari corresponent al mes de desembre. Serà l’última sessió plenària de l’any 2019, i preveu un total de 9 punts a l’ordre del dia.

Ja cap al final de la sessió, els punts 7 i 8, es debatranles  dues mocions previstes. D’una banda, la primera és «pel retorn del rescat bancari i per garantir l’accés a l’habitatge social», i la presenta el grup municipal d’ERC a Palafolls.

En el text la moció demana eliminar la limitació de l’ús del superàvit municipal, que bàsicament s’ha de destinar a aixugar deute bancari, per poder constituir un estoc d’habitatge públic de lloguer social.

També demana que la SAREB, conegut com a banc dolent, cedeixin el 30% dels immobles que gestiona per al lloguer social.

Seguidament, el ple debatrà una segona moció, en aquest cas «de suport a morir dignament» i que està proposada de forma conjunta els grups d’ERC, PSC i Palafolls en Comú, els tres grups amb representació a l’Ajuntament.

Abans del debat d’aquests punts, el ple haurà passat pels  dos primers punts habituals en qualsevol sessió ordinària; l’aprovació de l’acta de la sessió anterior i l’explicació de les informacions de presidència.

Seguidament, el ple continuarà amb el debat de l’aprovació definitiva de la nova denominació de «Passeig 1 d’octubre» a la via de vianants que comunica l’Avinguda Pau Casals i l’Institut de la Font del Ferro de Palafolls.

Seguidament, el ple passarà per 3 punts de caràcter econòmic, tant a nivell de modificacions pressupostàries o d’ordenances fiscals.

El ple acabarà, com és habitual en les sessions de caràcter ordinari, amb el torn de precs i preguntes dels regidors i del públic assistent.

La sessió s’iniciarà al punt de les 7 del vespre i es podrà seguir en directe pel 107.7 de la FM i per internet, a www.radiopalafolls.cat.