radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00-01:00
Home General Palafolls manté el calendari fiscal per l’any que ve

Palafolls manté el calendari fiscal per l’any que ve

General

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 739 0

Fa uns dies l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona ha fet públic el calendari fiscal dels diferents municipis que li tenen delegat el cobrament d’impostos.

En el cas de Palafolls es manté exactament igual que l’any que ja deixem enrere.

D’aquesta manera el rebut de l’IBI, l’impost més important que recapta l’Ajuntament i el de més impacte pels particulars, continuarà fraccionat en 3 rebuts que es cobraran els mesos de juliol, setembre i novembre. Un rebut que el proper any es veurà incrementat en un 2,1%. Els rebuts de l’IBI no vindran sols i s’acompanyaran, com ja és habitual, de fraccionament de la taxa d’escombraries. Aquest taxa de gestió de residus és la que més s’incrementarà per l’any vinent, un 5% per a particulars i un 10% per escombraries comercials.

L’altre impost més universal, el de vehicles de tracció mecànica, que també augmentarà lleugerament, es fraccionarà en dos rebuts; el primer es passarà el mes de maig i el segon i últim a l’agost, mentre que les fraccions corresponents a la taxa de guals es mantenen a l’abril i al novembre.

La resta de rebuts de taxes i impostos regulars queden exactament igual que aquest 2019.

Podeu consultar el calendari fiscal al web de Ràdio Palafolls.