radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
Home Cultura La cercavila de Nadales tornarà a omplir de música demà els carrers de Palafolls

La cercavila de Nadales tornarà a omplir de música demà els carrers de Palafolls

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 374 0

És una de les activitats que ja es poden qualificar de «tradicionals» al nostre municipi en el marc de les dates prèvies i durant les mateixes festes nadalenques.

La cercavila, que duu a terme la Banda de l’Escola de Música de Palafolls, començarà al punt de dos quarts de 5 de la tarda a la zona situada davant les escoles de Mas Prats i Ferreries, i anirà congregant públic en un petit recorregut fins al Teatre municipal, on acabarà.

David Martínez, director de la banda, ha explicat al De Cap a Peus de RP que la iniciativa, que ja va començar a fer-se fa uns anys, sortia inicialment des del MiD més tard, pels volts de les 6 de la tarda, tot fent un recorregut pel centre del poble. Al cap d’un temps, però, els seus responsables van creure convenient començar-la des de les escoles, coincidint amb l’hora de sortida de les classes.

La cercavila de Nadales tornarà a oferir clàssics ineludibles del cançoner nadalenc, i portarà tot el seguici fins al Teatre de Palafolls, on no s’acabarà la música. Allà, els membres de la Banda s’uniran amb els alumnes de Llenguatge Musical de l’escola i la Coral Palatiolo per interpretar un recital de Nadales.

Serà un acte en què la intenció, segons explica Martínez, és que hi participin tots els membres del centre de música palafollenc.

A banda de la cercavila de demà dijous, la Banda de Palafolls ha estat preparant i assajant també aquests dies la seva actuació al concert de Sant Esteve, que tindrà lloc al Teatre de Palafolls.