radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00-01:00
Palafolls recupera la revetlla de cap d’any
, / 1032 0 0

Palafolls recupera la revetlla de cap d’any

COMPARTEIX-HO
Home General Palafolls recupera la revetlla de cap d’any

La Comissió de Reis i l’Ajuntament de Palafolls tornen organitzar, 6 anys després una festa per donar la benvinguda a l’any nou. La revetlla preveu iniciar-se a quarts de 12 de la nit a la plaça de l’església, des d’on es viurà el canvi d’any amb les campanades de l’esglèsia local. Un cop dona la benvinguda al 2020, els qui ho vulguin podran assistir a la festa dels 90 organitzada per la Comissió de Reis dins el teatre municipal amb els deejays de Selecta Events, l’empresa encarregada també de l’encesa de llums de fa unes setmanes.

Aquesta revetlla ha estat anunciada aquest dimarts a la tarda per l’Ajuntament de Palafolls que recupera les festes de cap d’any que ja s’havien fet al nostre municipi. Les primeres van ser al teatre de Palafolls, però davant el gran nombre de persones que hi volien assistir, es va finalment canviar d’ubicació. L’última gran festa de cap d’any a Palafolls es va fer el 2014 al pavelló del Figuerassa Arena igualment organitzada per la Comissió de Reis.

Dins el teatre hi haurà servei de bar i l’aforament serà limitat segons la capacitat de l’equipament.