radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Esports El Sots 25 de bàsquet recupera sensacions i el Sots 21 segueix imbatible

El Sots 25 de bàsquet recupera sensacions i el Sots 21 segueix imbatible

Esports

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 451 0

La jornada d’aquest cap de setmana ha tornat a deixar mal regust de boca a l’equip del Sènior del CB Palafolls, que ha perdut el seu partit a casa contra l’Athletic Silenc.

Els locals van començar mantenint el pols i acabant el primer quart amb un parcial de 21 a 20, però la situació es va començar a decantar pels visitants a partir dels següents períodes. Finalment, els selvatans es van acabar enduent la victòria per 20 punts, 71 a 91.

La jornada, però, ha deixat girs de guió positius respecte al que han anat vivint darrerament alguns equips palafollencs. És el cas de l’equip del Sots 25, que recupera les bones sensacions després d’imposar-se 71 a 65 al Vedruna Palamós, després de dominar tots els parcials.

Victòria també, aquest cap de setmana, per l’equip del Sots 21, que continua jornada rere jornada encadenant victòries. L’última ha estat aquest dissabte a casa contra el Prisco-L’Escala, i per un sol punt de diferència, 60 a 59.

Un dels membres del conjunt, l’Àlex Espígol, explicava després del partit que l’actuació arbitral va perjudicar al joc més físic, però es mostrava satisfet per com van aconseguir imposar-se en els darrers compassos de partit.

La propera jornada, l’equip del Sots 21 jugarà també a casa contra el Bàsquet Vilafant.

L’última jornada ha deixat també bons resultats per l’equip del Júnior B, que s’imposava aquest diumenge a la pista del Badalonès per 60 a 74, després d’un partit disputat i en què es va arribar a la mitja part amb un marcador empatat.

Malgrat aquests resultats positius, els altres equips del CB Palafolls que jugaven aquesta jornada no van poder signar victòries. És el cas del Cadet, que perdia 50 a 55 contra el Masnou al Palauet.

L’entrenador del conjunt, David Osambela, qualificava de «dolenta» la gestió arbitral, lamentant la seva expulsió del partit, però es mostrava satisfet del paper final de l’equip, malgrat la derrota.

Aquesta passada jornada també perdien els Minis. Va ser amb una derrota de l’A 39 a 51 contra el Teià i una altra caiguda del B 20 a 70 contra el Sant Narcís.