radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Societat Blanes avança l’horari de la propera cavalcada de Reis

Blanes avança l’horari de la propera cavalcada de Reis

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 540 0

Ses Majestats els Reis d’Orient arribaran a Blanes una hora abans del que era habitual fins ara. Així ho ha anunciat l’Ajuntament del municipi, que ha informat que la cavalcada del proper 6 de gener començarà al punt de les 6 de la tarda.

Segons el consistori, l’objectiu d’aquest avançament és ajudar les famílies a calmar els nervis dels més petits. D’aquesta manera, doncs, els reis arribaran a les sis de la tarda al Port de Blanes, on seran rebuts per l’alcalde, i tot seguit arrencarà la cavalcada.

L’esdeveniment no ha variat el recorregut dels darrers anys, i enguany els actes començaran amb un esclat pirotècnic, en homenatge als 50 anys del Concurs Internacional de Focs d’Artifici que es commemorarà aquest proper 2020.

Les carrosses de la cavalcada blanenca recorreran tot el Passeig de Mar i pujaran pel Carrer Ample, girant per la Plaça Solidaritat, i continuant per la Rambla Joaquim Ruyra, on enfilaran la recta final.

A la cruïlla amb el Carrer Muralla, els membres més destacats de la comitiva reial finalitzaran el recorregut a peu fins arribar a l’Ajuntament, on seran rebuts per l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i pels regidors i regidores del consistori.

Enguany, la salutació dels 3 Reis d’Orient no es farà al balcó consistorial que dona al Passeig de Dintre sinó que es farà al balcó de la part de darrere de l’edifici de l’Ajuntament, que dona a la plaça dels Dies Feiners.