radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 16:00 -17:00

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Llibertat en càrrecs l’acusat de robar en naus industrial de l’Alt Maresme
, / 691 0 0

Llibertat en càrrecs l’acusat de robar en naus industrial de l’Alt Maresme

COMPARTEIX-HO
Home Policial - Judicial Llibertat en càrrecs l’acusat de robar en naus industrial de l’Alt Maresme

Els Mossos van detenir dilluns passat en un control preventiu a Lloret, un dels membres d’un grup criminal especialitzat en assaltar naus industrials al Maresme a les nits. La detenció és resultat d’una investigació oberta a mitjans d’octubre després de produir-se una sèrie de cinc robatoris amb força a l’interior d’empreses ubicades a Santa Susanna, Malgrat de Mar i Tordera.

Els autors d’aquests robatoris, que formarien part d’un grup criminal organitzat molt actiu, utilitzaven el mateix modus operandi; A la nit assaltaven les naus, situades en polígons industrials, utilitzant el mètode de l’encastament. Impactaven un vehicle contra la porta basculant de la nau industrial per tal de desencaixar-la i accedir a l’interior per robar diners i altres objectes de valor com eines o ordinadors. Posteriorment, fugien ràpidament amb el mateix vehicle. Moltes de les naus assaltades eren tallers mecànics. L’arrestat, de 41 anys i veí de Badalona, té nombrosos antecedents per delictes contra el patrimoni i dimecres va passar va passar a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia, qui va decretar la seva llibertat amb càrrecs. La investigació dels Mossos continua oberta per tal de detenir la resta d’integrants del grup.

A Palafolls també s’han donat casos recents. La 10 dies uns lladres també van robar en un taller mecànic del polígon d’en Roquet del nostre municipi. En aquest cas, van forçar una porta per accedir al local i un cop dins, amb un dels cotxes que estava en reparació van acabar esbotzant la porta principal d’entrada al taller.