radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Home Societat La marxa de les escoles, el vermut solidari i la quina per la Marató de TV3

La marxa de les escoles, el vermut solidari i la quina per la Marató de TV3

Societat

2 minuts

COMPARTEIX-HO
, / 527 0

 

Aquest diumenge es farà una nova edició de la Marató de TV3 una de les iniciatives solidàries més important del país i la que genera més moviment solidari al seu voltant.

El proper serà un nou cap de setmana carregat d’activitats organitzades per conscienciar i aconseguir diners per la causa de la Marató que enguany es dedica a buscar fons per la investigació de les malalties minoritàries.

Palafolls no es queda al marge i preveu un cap de setmana amb diferents activitats al voltant d’aquesta causa.

La primera serà demà dissabte al matí quan les escoles i l’institut de Palafolls han organitzat conjuntament una nova edició de la Marxa Solidària, una cursa benèfica que recorrerà uns 6 quilometres, resseguint el mateix traçat que l’any passat. No és una cursa competitiva sinó que els organitzadors l’entomen com una passejada familiar en la que gaudir dels paratges del poble, mentre es col·labora amb la Marató. Laura Duarte és la directora de Mas Prats, centre impulsor de la Marxa.

Aquesta activitat es va fer l’any passat i enguany s’hi han sumat els altres centres educatius i l’Ajuntament. RP també hi serà demà en directe amb diferents entrevistes i seguint l’acte.

Ja diumenge, el dia en el que es fa el programa de tv, Palafolls també tindrà activitats solidàries. Al migdia es podrà gaudir del tradicional Vermut Solidari que cada cita amb la Marató organitza el Casal d’Homes de Palafolls. Enguany hi ha dues novetats principals. El canvi d’ubicació del vermut, que diumenge es farà al Fòrum Palatiolo i el preu del vermut, que s’apuja 1€ més amb la participació en el sorteig d’una panera. El vermut mantindrà la beguda, les patates, les olives o el pa amb tomàquet entre d’altres.

En Juanjo  és del Casal de l’Home de Palafolls.

Mentre es fa el vermut es podrà gaudir de diferents actuacions paral·leles. Hi haurà exhibició de dansa del ventre, flamenc, balls en línia i un ball dels viscuts en el pregó per les alumnes de l’escola de dansa.

A la tarda, com també és tradició, arribarà la Quina de Palafolls que cada any organitza la Puput. L’activitat inclou des de fa uns anys algunes tirades solidàries per a la Marató de TV3. Enguany n’hi haurà 3; una promoguda per la Puput, una altra per la Penya Barcelonista del poble i una última per alguns comerços de la vila.

La Quina es farà de nou al cafè a partir de les 18h. En David Alenyà és membre de la Puput.

L’any passat Palafolls va recollir entorn a 2000€ en les diferents activitats organitzades al nostre poble entorn la Marató de TV3.