radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Home Societat L’Ajuntament de Palafolls participarà en el projecte de servei comunitari de l’institut

L’Ajuntament de Palafolls participarà en el projecte de servei comunitari de l’institut

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 462 0

El consistori i el Departament d’Educació han signat aquest dimarts un conveni amb el que l’Ajuntament serà part activa del Servei Comunitari que, per currículum, han de fer els alumnes de secundària.

Es tracta d’unes hores que els alumnes de 4t de l’Institut de Palafolls dediquen a activitats en benefici de la comunitat, normalment vehiculades per entitats o institucions que han de signar els corresponents convenis amb Educació.

Amb l’acord signat ahir, els alumnes podran fer aquestes hores en serveis o activitats municipals. El primer aquest dissabte com a voluntaris a la Marxa Solidària de les escoles. En parla Rosa Martínez directora de l’Institut de Palafolls.

Aquest Servei Comunitari va començar a Palafolls l’any passat, tot i que ha estat aquest curs quan s’ha instaurat a tots els centres. Es tracta de 20h dedicades a fer accions en servi a la ciutadania. La meitat de les hores es fan a l’aula, amb una part teòrica, mentre que 10 hores es destinen fora del centre.

A banda de l’Ajuntament de Palafolls, ja hi ha altres entitats i organitzacions que col·laboren amb l’Institut de Palafolls com Caritas, amb projectes com «apadrina un avi» o «el gran recapte», Aspronis, acompanyant a usuaris del centre Pinya de Rosa a fer esport, o la Protectora de Palafolls amb un projecte per passejar gossos que esperen ser adoptats.