radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Home Comarcal La Policia Local de Blanes continuarà reforçant la seguretat a les andanes

La Policia Local de Blanes continuarà reforçant la seguretat a les andanes

COMPARTEIX-HO
, / 801 0

Aquest dilluns s’ha fet una reunió de treball a Blanes entre l’alcalde de la ciutat, Àngel Canosa, el delegat de seguretat de Renfe i amb la presencia de Policia Local i els Mossos. La trobada ha servit per parlar de la seguretat als trens i a les estacions ferroviàries de rodalies arran dels freqüents casos d’incivisme i d’agressions viscuts en els últims temps les nits de dissabte a diumenge. L’últim cas fa sols 10 dies quan tres vigilants de la companyia ferroviària van ser agredits per un grup de joves que s’estaven barallant dins un comboi de rodalies a l’estació de Pineda.

Aquests joves acostumen a tornar a casa després de passar tota la nit de festa a Blanes.
Arran d’aquest atac, Renfe va demanar una reunió extraordinària d’ahir amb els Mossos d’Esquadra per poder millorar la seguretat. L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, s’ha mostrat satisfet pel resultat de la reunió, recordant les reiterades peticions que s’han fet des de l’Ajuntament a la Generalitat perquè reforci la presència policial.

El compromís a què s’ha arribat és seguir sumant esforços per assegurar la tranquil·litat dels usuaris i usuàries del servei ferroviari tant les nits de dissabte com els diumenges al matí.

Per això, es treballarà de forma coordinada per part de la Policia Local de Blanes, el servei de seguretat de Renfe i els Mossos d’Esquadra per dur a terme les accions necessàries per apaivagar i acabar amb la problemàtica.

El batlle també ha remarcat el gran nombre de vegades en què la Policia Local de Blanes ha donat suport als vigilants de seguretat de Renfe pels aldarulls que s’han produït a l’estació de rodalies, acudint-hi cada vegada que se’ls ha requerit. Els conflictes els protagonitzen majoritàriament usuaris de discoteques de la zona que tornen als municipis d’origen després de passar una llarga nit de festa.

Àngel Canosa ha reiterat el compromís que la Policia Local continuarà donant servei a les andanes, però també ha recordat la necessitat que els Mossos d’Esquadra donin un cop de mà i reforcin la seguretat amb més presència. En aquest sentit, ha tornat a requerir als Mossos d’Esquadra que facin arribar als seus comandaments la necessitat que hi hagi més presència policial, així com dur a terme accions conjuntes i coordinades per reforçar la seguretat de la ciutadania.