radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » El comerciants de Malgrat ja poden disposar del servei d’alerta conegut com a «botó vermell»

El comerciants de Malgrat ja poden disposar del servei d’alerta conegut com a «botó vermell»

COMPARTEIX-HO
, / 891 0

La Policia Local de Malgrat de Mar presentava ahir dimecres aquest nou servei als comerciants del municipi, que té per objectiu millorar i prevenir la seguretat dels seus negocis.

Segons ha explicat el consistori malgratenc, es tracta d’un sistema per a telèfons mòbils intel·ligents amb sistema Android, mitjançant el qual els comerciants poden prémer un botó de color vermell per avisar immediatament a la Policia en cas d’una situació d’emergència, com pot ser un robatori.

Segons ha explicat l’Ajuntament de Malgrat, l’ús d’aquest aplicatiu és totalment gratuït i per començar a fer-lo servir només cal donar-se d’alta. Un cop fet aquest tràmit, la Policia Local fa una visita a l’establiment per comprovar les dades i anotar els codis de seguretat per activar i desactivar del servei.

La presentació del sistema del «botó vermell» als comerciants de Malgrat, que ja s’havia començat a impulsar per part de l’anterior govern municipal, es va fer a la sala de plens del consistori malgratenc ahir dimecres.

En el cas de Palafolls, el sistema del «botó vermell» pels comerciants fa més de dos anys que funciona, i actualment la Policia Local ha començat també a fer-lo extensiu a les masies aïllades del municipi.

Des del cos de seguretat palafollencs fan bona valoració d’aquest sistema pels comerços, que asseguren que permet guanyar molt temps en les actuacions policials.