radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Palafolls participarà en un programa de prevenció de les drogodependències
, / 557 0 0

Palafolls participarà en un programa de prevenció de les drogodependències

COMPARTEIX-HO
Inici » Palafolls participarà en un programa de prevenció de les drogodependències

El projecte ha començat a fer els primers passos aquest dimarts en una reunió a l’Ajuntament de Malgrat en què hi han assistit representants dels 4 municipis que hi prendran part, com són Calella, Malgrat, Tordera i Palafolls.

L’objectiu del projecte és contrarestar possibles casos de drogodependències que es puguin detectar, tal i com explica el tècnic de Joventut de Palafolls, Albert Muñoz.

Muñoz ha estat un dels assistents a la reunió d’aquest dimarts, en què també hi han assistit, per la banda palafollenca, la regidora de Salut de l’Ajuntament, Sònia González, i la membre de l’Àrea de Serveis Socials Judit Puig.

Muñoz ha destacat que l’àmbit de la joventut és un dels espais on s’ha d’incidir especialment en la prevenció de les drogodependències, però ha remarcat també la necessitat de fer de forma transversal també en altres àrees, com Salut o Serveis Socials, així com altres àmbits més enllà del municipal.

A la reunió d’aquest dimarts s’ha començat a donar forma al conveni pel qual es regirà aquest projecte.