radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dijous, 13:00-13:20
Home Cultura La Cobla Palafolls tanca el curs de sardanes per escolars de Malgrat

La Cobla Palafolls tanca el curs de sardanes per escolars de Malgrat

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 650 0

La cobla palafollenca serà l’encarregada de posar música a una exhibició de sardanes que s’oferirà aquest dimecres, organitzada per la Barretina i emmarcada dins dels actes de celebració de la Festa Major de Sant Nicolau.

Es tracta d’una mostra que oferiran els alumnes de 4t de primària de les escoles de Malgrat de Mar, i que tindrà lloc a partir de dos quarts de 4 de la tarda al Pavelló Municipal de l’Avinguda Tarragona.

David Martínez, director de la cobla de Palafolls, explica que el concert serveix de cloenda del curset de sardanes que es fa als centres educatius del municipi, i afegeix que, entre sardana i sardana, els membres de la cobla parlaran sobre els seus instruments.

La Cobla Palafolls sumarà, amb l’actuació de demà a Malgrat, un nou concert a la seva agenda, que inclou entorn a una trentena d’esdeveniments al llarg de l’any.

Martínez, però, aclareix que la xifra d’actuacions oscil·la depenent de l’any, degut al caràcter educatiu de la formació musical.

Després de tancar demà el curs de sardanes a les escoles malgratenques, la Cobla Palafolls repetirà actuació a aquest municipi veí el proper 15 de desembre, quan oferirà el tradicional concert de Santa Cecília.