radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Blanes demana més policia per controlar les nits de festa
, / 842 0 0

Blanes demana més policia per controlar les nits de festa

General

2 minute

COMPARTEIX-HO
Home General Blanes demana més policia per controlar les nits de festa

La ciutat fa temps que reclama més presència policial a la seva estació i als trens de l’R-1 durant les nits de dissabte i els matins de diumenge. L’agressió a tres vigilants de seguretat a l’estació de Pineda de Mar aquest diumenge no és el primer incident derivat dels problemes en els transports després de les nits de festa que es viuen a la zona d’oci de Blanes.

Aquesta situació preocupa a l’alcalde de la ciutat Angel Canosa, qui ja fa mesos va reclamar més presència policial dins de l’estació de Renfe de Blanes a la Conselleria d’Interior. Segons l’alcalde, però, la Generalitat els va traslladar que no hi havia suficients agents dels Mossos.

Renfe ha convidat a l’Ajuntament de Blanes a la reunió que ha sol·licitat aquest dilluns amb els Mossos d’Esquadra per intentar reforçar l’actual dispositiu conjunt en les línies que recullen usuaris procedents del lleure nocturn. Una de les línies més calentes és la del Maresme.

Més enllà de reclamar més policia, Blanes fa temps que busca solucionar els problemes que generen els joves que es desplacen de festa a la ciutat.

Canosa lamenta que s’hagi hagut d’esperar a les agressions de diumenge per tornar a posar sobre la tala la qüestió de seguretat.

S’han fet batudes de la policia local els dissabtes a la nit davant l’estació ferroviària, una cosa que resulta especialment útil per requisar alcohol als joves. També ha establert convenis amb tres de les set discoteques de la zona per impedir o regular l’accés de menors d’edat. A més, han augmentat el nombre d’agents que blinden la zona pròxima i el camí dels joves entre la zona d’oci i l’estació, però dins els trens el consistori no hi pot fer res.

 

El Periodico / RP